Sonnentor, Strana 3
SONNENTOR, založený Johannem Gutmannem v roce 1988, je česká značka známá pro svou ekologickou a udržitelnou produkci čajů, koření a bylin. V roce 1992 se připojil Tomáš Mitáček, čímž začala jihomoravská kapitola pod vedením Josefa Dvořáčka. Společnost klade důraz na ekologické zemědělství, používání lokálních surovin a kompostovatelnost obalů. Věří v přímý obchod (direct trade) s pěstiteli, čímž zajišťuje férové ceny a dlouhodobé vztahy.
SONNENTOR se pyšní ruční prací, úctou k tradicím a neustálými inovacemi s cílem dosáhnout plně kompostovatelných produktů a uzavřeného přírodního cyklu. S centrálou v Čejkovicích na jižní Moravě, společnost spolupracuje s partnery po celém světě, včetně Rumunska, Albánie, Nikaraguy a dalších zemí.
Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika
Řazení produktů
Výpis produktů
Kdo má meduňku na zahradě, může se těšit z její citronové vůně při každém průchodu kolem ní. Tento čaj má v sobě něco velmi osvěžujícího a chutná stejně dobře studený i teplý....
Dobromysl neboli oregano – umění italské kuchyně by nebylo dokonalé bez tohoto bylinného, peprného, hořce-ostrého koření. Středoevropané již od Italů něco okoukali. Rádi...
Naši biorarášci Rozárka, Levandulín a Vavřinec jsou skvělá parta a přináší vám vždy samé dobroty. Tadááá, ten nejlepší hasič žízně plný ovoce je tady! Jedinečná receptura s...
Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do kterých paprika neodmyslitelně...
Stýská se vám po Řecku? Tohle koření vás rázem přenese na jeho prosluněné pobřeží a roztančí vaše smysly v rytmu - syrtaki. Hodí se na všechny řecké klasiky, od salátu přes fetu...
Koření nekomplikované a aromatické jako samo maso. Budete nadšení z kombinace rozmarýnu a sušených rajčat v této směsi. Tak rozžhavte uhlí a vykouzlete lahodné steaky! Směs...
Listy šalvěje jsou sametově hladké, jemně aromatické a svou vůní připomínají kadidlo. Slovo šalvěj je odvozeno od latinského „salvare“, což znamená „léčit a opatrovat“....
Kořeněná směs Zázvor Kurkuma doplňuje zázvorovou řadu, která dostala nový design s roztomilými medvídky. Spojením dvou siláků, zázvoru a kurkumy, vznikla temperamentní směs,...
Naši biorarášci Rozárka, Levandulín a Vavřinec jsou skvělá parta a přináší vám vždy samé dobroty. Po každém pořádném dobrodružství se zpravidla dostaví velká žízeň. Tu...
Sirup z květů černého bezu vám zkrášlí léto. Ať už si z něj namícháte oblíbený koktejl Hugo Spritz se sektem, nebo jej zředíte jen vodou, jeho chuť vás omámí jako sladké volání...
Okuste opravdovou ostrost latinskoamerické, africké, či orientální kuchyně. V kuchyni se použití chilli meze nekladou. Kdo má rád ostré a hledá intenzivní chuťový zážitek,...
Kmín je kořením především německy mluvících zemí a známe ho hlavně jako koření na chleba. Vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí se opírají o jeho ostré, hořko-sladké aroma....
Římský kmín je nejtypičtějším kořením indické kuchyně a nesmí chybět v žádné z mnoha známých směsí jako Garam masala, Curry nebo Tandoori.TIP: Pro intenzivní chuť přidejte...
Kopr je mnohem víc než jen „nať do okurků“. Okurky s koprem a jogurtem jsou sice báječným letním osvěžením, přesto je škoda nepoznat další možnosti, které nám toto aromatické...
Chuť tohoto klasického černého čaje si vás hravě omotá kolem prstu díky svým lichotivým květinovým tónům. Čaj získal své jméno díky svým kořenům v podhůří Himálaje - oblasti...
Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do kterých paprika neodmyslitelně...
O petrželi nemůžeme říct, že se k něčemu nehodí. Možná proto patří k těm kuchyňským bylinám, které se zdají ve středoevropské kuchyni nepostradatelnými. Nať s hladkými nebo...
Opravdoví mistři v grilování sáhnou po této vybrané směsi, díky které získá maso lákavou, mírně ostrou chuť. Směs koření vetřete do masa, nechte cca 2 hodiny odležet a pak...