Bujóny a vývary
BIO zeleninové bujóny bez palmového oleje a přidané soli dodají pokrmům plnou chuť z přírodních surovin a jsou ideální pro zdravé a vyvážené vaření
Řazení produktů
Výpis produktů
Bio zeleninové bujónové kostky Alce Nero bez palmového oleje a lepku. Speciální recept se čtyřmi druhy zeleniny (cibule, celer, mrkev a petržel) je obzvlášť delikátní....
BIO zeleninový vývar Alce Nero je vyroben ze 100% italské zeleniny, bez oleje a přidané soli. Vývar dětské výživy Alce Nero má zcela hladkou konzistenci, ideální pro rané...
Organický granulovaný zeleninový vývar Alce Nero je vyroben ze 7 druhů zeleniny pěstované na ekologických farmách. Neobsahuje kvasnice ani lepek a má nízký obsah tuku....
Ovládací prvky výpisu
Časté dotazy (FAQ) na bujóny
Z čeho se vyrábějí BIO zeleninové bujóny
BIO bujóny se vyrábějí z kvalitní zeleniny, bylinek a přírodních ingrediencí bez přidaných konzervantů a umělých zvýrazňovačů chuti. Nejčastěji obsahují mrkev, celer, cibuli a petržel, které dodávají pokrmům jemnou chuť.
Jsou bujóny vhodné i pro děti
Ano, některé BIO bujóny jsou speciálně vyvinuté pro děti a neobsahují přidanou sůl ani cukr. Díky tomu jsou vhodné i pro přípravu prvních příkrmů a lehkých zeleninových polévek.
Jak se bujón používá při vaření
Stačí rozpustit kostku nebo lžičku granulovaného vývaru v horké vodě. Používá se jako základ pro polévky, omáčky, rizota i dušenou zeleninu. Snadno dodá pokrmu plnou chuť i bez nutnosti dlouhého vaření.
Jsou bujóny bezlepkové a veganské
Většina BIO zeleninových bujónů je bez lepku, palmového oleje a živočišných složek, takže je mohou konzumovat i vegani. Jsou tak skvělým doplňkem pro ty, kdo dávají přednost zdravé stravě.
Jak bujóny skladovat
Neotevřené bujóny uchovávejte v suchu a mimo přímé sluneční světlo. Po otevření je dobré je spotřebovat do několika týdnů a vždy pečlivě uzavřít, aby neztratily aroma a chuť.