Bongiovi Arrabbiata Spicy, Rajčatová omáčka na těstoviny s Chilli, 400 g

Kód: B669
79 Kč 70,54 Kč bez DPH
Skladem (>3 ks)
Můžeme doručit do:
18.6.2024
Možnosti doručení

Chuť čerstvých rajčat a lístků bazalky je okořeněna důmyslnou kombinací různých druhů pepře a chilli papričkami. Jedná se o nejpálivější omáčku rodiny Bongiovi, která vám ochutí nejrůznější těstoviny nebo ji můžete použít jako základ na pizzu nebo k dochucení guláše. Omáčku můžete zjemnit smetanou, ricottou nebo crème fraîche.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bongiovi Arrabbiata Spicy, Rajčatová omáčka na těstoviny s Chilli, 400 g

Chuť čerstvých rajčat a lístků bazalky je okořeněna důmyslnou kombinací různých druhů pepře a chilli papričkami. Jedná se o nejpálivější omáčku rodiny Bongiovi, která vám ochutí nejrůznější těstoviny nebo ji můžete použít jako základ na pizzu nebo k dochucení guláše. Omáčku můžete zjemnit smetanou, ricottou nebo crème fraîche. Společnost Bongiovi si zakládá na prvotřídní kvalitě surovin a na tom nejlepším způsobu přípravy omáček. Proto v jejich omáčkách naleznete pouze ty nejkvalitnější rajčata restaurační kvality. Zároveň zde nenaleznete žádné umělé přísady, konzervanty ani přidanou vodu.

  • 100 let starý italský rodinný recept
  • Vysoká kvalita surovin
  • Vhodné pro vegetariány a vegany
  • Bez lepku
  • Bez umělých přísad a konzervantů
  • Bez přidané vody
  • Bez GMO složek
  • Velmi nízký obsah cukru ve srovnání s jinými omáčkami na trhu

Meatballs set Spaghetti pasta with meatballs and tomato sauce 1800px

Tip na recept: GRILOVANÉ MASOVÉ KULIČKY "ARRABBIATA"

Ingredience:

  • Sklenice omáčky "Bongiovi Spicy Arrabbiata"
  • 1/4 šálku nasekaných špenátových listů
  • 1 vejce
  • 1/4 šálku strouhanky
  • 3/4 šálku čerstvého, strouhaného parmezánu
  • 3/4 šálku strouhané mozzarelly
  • 500 g libového mletého hovězího masa
  • 1 nasekaný stroužek česneku
  • 2 lžíce cibule nakrájené na kostičky
  • Forma na muffiny nebo jiná podobná forma

Postup přípravy:

Smíchejte mleté maso, vejce, špenát, strouhanku, cibuli, česnek a přidejte ½ Bongiovy omáčky, ¼ šálku mozzarelly a ¼ šálku parmazánu. Vytvarujte 8 až 10 velkých karbanátků.

Na dno každé formy dejte lžíci Bongiovy omáčky. Poté vložte masové kuličky v libovolném tvaru. Zbylým sýrem kuličky posypte.

Pečeme v troubě při 180 stupních asi 20-30 minut.

Do trouby vložíme hrnek s vodou. Tím zabráníme vysušení.

Návrh k podávání:

Podávejte na čerstvých špenátových listech nebo s těstovinami podle vlastního výběru.

Složení:

Rajčata 91%, cibule, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, česnek, sůl, bazalka, kajenské chilli papričky 0,2%, petržel, oregano, pepř.

Všechny ingredience pocházejí ze Sicílie.

Může obsahovat stopy celeru, mléka, ryb, měkkýšů a ořechů.

Výživové hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota 261 kJ / 62 kcal 3%*
Tuky 2,7 g 4%*
z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g 2%*
Sacharidy 7,3 g 3%*
z toho cukry 6 g 7%*
Bílkoviny 1,7 g 3%*
Sůl 1,13 g 19%*
* referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)

O značce:

bongiovi-logoBongiovi Sauces je rodinný podnik, který vyrábí omáčky na těstoviny podle tajného receptu předávaného z generace na generaci. Recept pochází ze Sciacca na Sicílii a předává se po tři generace v rodině Bongiovi. V současnosti je držitelem tajného rodinného receptu John Bongiovi, otec rockové hvězdy Jona Bon Joviho. Značku založili v roce 2011 John a jeho synové Matt a Anthony, kteří se rozhodli stáčet omáčku do lahví poté, co je k tomu vybídli přátelé a známé osobnosti. Omáčka se vyrábí pouze z těch nejlepších surovin, včetně rajčat restaurační kvality, a vaří se několik hodin, aby se z ní odpařilo co největší množství vody a dosáhlo se dokonalé konzistence.

Skladování:

Skladujte na suchém a chladném místě.

Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů.

Země původu: Itálie

Obsah: 400 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Omáčky
Hmotnost: 0.6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

bongiovi-logoBongiovi Sauces je rodinný podnik, který vyrábí omáčky na těstoviny podle tajného receptu předávaného z generace na generaci. Recept pochází ze Sciacca na Sicílii a předává se po tři generace v rodině Bongiovi. V současnosti je držitelem tajného rodinného receptu John Bongiovi, otec rockové hvězdy Jona Bon Joviho. Značku založili v roce 2011 John a jeho synové Matt a Anthony, kteří se rozhodli stáčet omáčku do lahví poté, co je k tomu vybídli přátelé a známé osobnosti. Omáčka se vyrábí pouze z těch nejlepších surovin, včetně rajčat restaurační kvality, a vaří se několik hodin, aby se z ní odpařilo co největší množství vody a dosáhlo se dokonalé konzistence.

Rodina Bongiovi se prostřednictvím svých lahodných omáček snaží se zákazníky sdílet svou tradici a vzpomínky na setkávání u stolu. Aby byla zajištěna kvalita výrobku, používají se pouze ty nejlepší suroviny a omáčky se vyrábějí tradičním postupem. Závazek rodiny Bongiovi ke kvalitě a jejich vášeň pro sdílení tradice a vzpomínek vyústily v omáčku, kterou si mnozí oblíbili a která si stále získává oblibu.

Vyrobeno v Itálii pro RAYL-Group, CH-4310 Rheinfelden