Lucien Georgelin Extra Džem, Meruňka, 100% obsah ovoce, 300 g
Kód: LG3006Související produkty
Detailní popis produktu
Lucien Georgelin Extra Džem, Meruňka, 100% obsah ovoce, 300 g
Vysoce kvalitní meruňkový džem s kousky ovoce, který je připravován podle tradiční francouzské receptury.
- 100% obsah ovoce
- Kousky ovoce
- Cukr pouze z ovoce
- Bez barviv
- Bez konzervačních látek
- Bez aromat
Lucien Georgelin již desítky let vyrábí v srdci jihozápadní Francie džemy, které jsou chutné, aromatické a vyrobené z těch nejlepších surovin.
Autentické chutě a vůně umocněné pomalým vařením v kotlíku jako v minulosti, které potěší i ty nejnáročnější gurmány.
Rozdíl mezi džemem a marmeládou?
Džemem se nazývají výrobky, které jsou vyrobeny ze směsi přírodních sladidel, vody a ovoce jiného než citrusového.
Marmeládou se rozumí výrobek, který je vyrobený ze směsi přírodních sladidel, vody a citrusového ovoce (např. pomeranče, limetky apod.)
Složení:
Meruňky z Roussillonu 60%, cukr získaný z ovoce, želírovací činidlo: pektiny, koncentrovaná citrónová šťáva.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota | 532 kJ / 125 kcal | 6%* |
Tuky | <0,5 g | <1%* |
z toho nasycené mastné kyseliny | <0,1 g | <1%* |
Sacharidy | 30 g | 12%* |
z toho cukry | 29 g | 32%* |
Bílkoviny | 0,6 g | 1%* |
Sůl | 0,05 g | 1%* |
* referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) |
Použití:
Před otevřením uchovávejte při pokojové teplotě.
Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 10 dnů.
Země původu: Francie
Obsah: 300 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Džemy a marmelády |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Položka byla vyprodána… |
Aktuální mistr džemů v této firmě stále úzkostlivě dodržuje recepty zakladatele Luciena Georgelina, které jsou zapsány v jeho staré knize receptů. V zájmu ochrany spotřebitelů se při vaření nepřidávají žádná barviva, konzervační látky ani aromata. Každý krok výrobního procesu je pečlivě kontrolován, aby vám poskytl co nejbližší chuť ovoce.
Vše začalo výrobou domácích marmelád a džemů v 90. letech 20. století, na které později navázaly paštiky, chutney, kompoty a čokoládové krémy. Základem je pečlivě vybrané ovoce z lokálních zdrojů pozvolna vařené v měděných pánvích na otevřeném ohni. Tento tradiční postup dodává džemům typickou chuť a domácí charakter.
Lucien Georgelin, La Prairie de Londres, 472 00 Virazeil, Francie